esmaspäev, 4. mai 2009

MOJITO

Päiksepaistelisel nädalavahetusel pakkusin külalistele mojito kokteili. Mis viga seda pakkuda, kui tagaaias on laimid omast käest võtta. Õigemini segas kokteile kokku mu abikaasa, aga mina koos külalistega manustasime ning panen siia selle kirja, et saaksin ka ise teha.
Abikaasa õppis siit :)!

MOJITO

5 värsket piparmündi lehte
2 tls. pruuni suhkrut
25 ml laimi mahla
Pane need ained klaasi ning hõõru neid puulusikaga
Täida klaas jääga.
50 ml light rummi (kasutasime Bacardi Light)
Ja täida klaas soodaveega!

Ilusat suve kevadet/suve kõigile!

1 kommentaar:

  1. Ma olen ammune moijto jooja ja lisaks juurde et kui ametlik retept on tegelikult suhkrurooga (voi sellest tehtud siirupiga) siis enamus restorane/baare teevad moijtosid rohkem puparmundi lehega ja "simple syrup" ehk lihtne siirup. Keeda 200 gr vees 150 gr suhkrut nii et suhkur lahustuks ja siis lase jahtuda. Vala mundilehtedele peale, tambi, siis lisa laimi mahl, jaa, rumm ja peale vala club soda voi tonic water.

    VastaKustuta